ISO & FSSC

Plastirol B.V. is in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat. Sinds december 2010 is Plastirol in het bezit van een Voedselveiligheids certificaat. 

Extrusie 

Extrusie is een continu fabricageproces. Plastirol extrudeert kunststof folies op rol. De samenstelling van de grondstoffen bepaalt de producteigenschappen. Deze zijn afhankelijk van de toepassing. Bij nieuwe projecten of toepassingen wordt samen met de klant naar de meest optimale producteigenschappen gezocht.

De kwaliteit wordt gegarandeerd door middel van het principe van procesbeheersing en herleidbaarheid van de geproduceerde opdrachten. De zeer specifieke meet- en controleapparatuur is daarbij een onmisbare hulpmiddel. Het moderne en uitgebreide machinepark van Plastirol, maar ook de ervaring en gespecialiseerde kennis van de medewerkers, staan garant voor een uitstekende kwaliteit.  

Leverbetrouwbaarheid

Plastirol streeft naar een leverbetrouwbaarheid van 100% en heeft op dit gebied een stevige reputatie opgebouwd. U staat nooit voor onplezierige verrassingen. Wij doen wat wij beloven, u kunt daar blind op vertrouwen.

Vraag naar de oplossingen die Plastirol u kan bieden!

Neem contact met ons op of stel ons direct een vraag